menu

Családireceptkönyv.hu

A húst felszeleteljük és egy tálba tesszük. A joghur


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg gépsonka
8 db főtt tojás
1 nagy pohár tejföl
1 nagy tubus majonéz
1 db főtt sárgarépa
10 dkg párizsi
2 marék főtt zöldborsó
1 csomag zselatin
1 húsleves kocka
3 kisebb savanyú uborka
egy kevés kukorica

Elkészítés:


A répát, párizsit és az uborkát kockára vágjuk. Ezeket összekeverjük egy tálban és hozzádjuk a borsót. Hozzáadjuk a tejfölt és a majonézt. 1,5 dl vízben felfőzzük a húsleves kockát és belefőzzük a zselatint, majd ezt hozzáöntjük a masszához.

Egy őzgerinc formát kibélelünk sonka szeletekkel és beleöntjük a massza felét.

Erre tesszük az egész tojásokat, melyek végeit levágtuk. Erre rátesszük a maradék masszát. A tetejét is befedjük a sonka szeletekkel. Hűtőbe tesszük és ha megdermedt szeleteljük.

Tipp:

A főtt tojást tehetjük bele apró kockákra vágva is , úgy is nagyon mutatós.

A húst felszeleteljük és egy tálba tesszük. A joghur

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
KACSAMÁJ – kacsazsírban, fűszerekkel sütve
KACSAMÁJ – kacsazsírban, fűszerekkel sütve

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Waldorf saláta szőlővel (Sóbors)
Waldorf saláta szőlővel (Sóbors)

A majonézt keverjük össze a citromlével, sózzuk, borsozzuk. Ha lágyítanánk az ízén, a majonéz egy részét cseréljük le görög joghurtra. Az almákat mossuk meg, szedjük ki a magház...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Zsebes karaj recept
Zsebes karaj recept

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Mexican street salad
Mexican street salad

The easiest and quickest way to make this is to use a food processor with a slicer attachment or a mandolin. If you don’t have either of those, use a speed peeler, or simply grate...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk