6 paradicsom
2 kígyóuborka
1 vöröshagyma vagy lila hagyma
200 g olívabogyó
200 g fetasajt
olívaolaj
só
oregánó
A paradicsomot és az uborkát kisebb szeletekre vagy kockára, a hagymát csíkokra vágjuk, majd hozzáadjuk az olívabogyót is.
Ízlés szerint sózzuk, oregánóval ízesítjük és meglocsoljuk olívaolajjal. Az egészet alaposan átforgatjuk és jól behűtjük.
Tálalás előtt a saláta tetejére halmozzuk a kisebb kockákra vágott fetasajtot.
Fontos, hogy érett zöldségeket és minőségi sajtot vásárolj. Öntsd egy tálba az olívaolajat, keverd hozzá a citromlevet és az oregánót. Tedd rövid időre a hűtőbe. Addig készítsd elő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Reis oder Bulgur wie gewohnt in Salzwasser garen und abkühlen lassen. Aus Essig, Öl und Gewürzen ein Dressing rühren. Mit dem geputzten bzw. abgetropften Gemüse sowie dem Reis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk, megmossuk, kb fél órát főzzük.A répát felkarikázzuk és nem teljesen puhára főzzük.A hagymát felkarikázzuk. Odatesszük a szirupot, kb 2 liter főtt gombára 1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, majd a vajon egy kicsit megpároljuk. A májat megtisztítjuk és tetszés szerint feldaraboljuk, majd a fűszerekkel együtt rádobjuk a hagymára. Körülbelül 20...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: Könnyű