menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkehúskrém


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.

Elkészítés:


Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Sajtkrém
Sajtkrém

1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat. 2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Tojáskrém
Tojáskrém

1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Lakatos
Kapros Tonhalkrém
Kapros Tonhalkrém

Elkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk,...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
MAJONÉZES KARFIOL *
MAJONÉZES KARFIOL *

A karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk