25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.
Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Elkészítési idő:A padlizsánokat megmossuk és a végeit levágjuk, majd hosszában kettévágjuk. A félbevágott, nyers padlizsánok mindkét oldalát késsel 4-5 helyen megszurkáljuk. Ez után következik a...
Elkészítési idő: 1 óra◾️A túrót a tejföllel krémesre keverjük, majd mehet bele a felaprított lila hagyma. ◾️A vajat vagy margarint felolvasztjuk, majd ha picit hűlt, a túróhoz adjuk. ◾️Ezután befűs...
Elkészítési idő: 20 perc