Családireceptkönyv.hu

Csirkehúskrém


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.

Elkészítés:


Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fokhagymás sajtkrém
Fokhagymás sajtkrém

1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Lakatos
Padlizsánkrém majonéz nélkül
Padlizsánkrém majonéz nélkül

A padlizsánokat megmossuk és a végeit levágjuk, majd hosszában kettévágjuk. A félbevágott, nyers padlizsánok mindkét oldalát késsel 4-5 helyen megszurkáljuk. Ez után következik a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Körözött
Körözött

◾️A túrót a tejföllel krémesre keverjük, majd mehet bele a felaprított lila hagyma. ◾️A vajat vagy margarint felolvasztjuk, majd ha picit hűlt, a túróhoz adjuk. ◾️Ezután befűs...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk