25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.
Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
Összekeverni az aprított alapanyagokat.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElsőnek egy sóoldatot kell készítenünk, 8 százalékosat. Ez azt jelenti, hogy 1 liter vízhez 80 g sót kell adnunk, és jól feloldani benne. Annyi sóoldatra van szükség, hogy a pulyka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, ha kész, megpucoljuk. A görög joghurttal együtt késes aprítóba tesszük és összeturmixoljuk. Fűszerezzük. A spenótot megmossuk, leszárítjuk és vékony csíkok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű