25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.
Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
A padlizsánt 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg jól meg nem ég. Minél sültebb, annál jobb, de sütés előttérdemes egy-két helyen megszurkálni, hogyne durranjon szét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben a babérlevéllel együtt puhára főzzük. Leszűrjük, de a főzőléből egy pohárnyit félreteszünk. Amíg fő a lencse egy száraz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vajat habosra keverjük a tejföllel, a sóval, a fehér borssal, a finomra metélt snidlinggel, az összezúzott fokhagymával, végül hozzákeverjük a reszelt sajtot. Jól behűtve kenjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű