25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.
Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk. 2. A hónapos retket...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz--a vaj 2/3 -át egy serpenyőben kisebb lángon felolvasztjuk ---a hagymát felszeleteljük,a vajon 5 percig sütjük ezután hozzáadjuk a tisztitott ,mosott lecsepegtetett májat ---fű...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű