menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkehúskrém


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.

Elkészítés:


Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Tojáskrém másként (Gita)
Tojáskrém másként (Gita)

Főtt tojásokat felaprítjuk, kikeverjük mascarponéval, majonézzel, mustárral, lila hagymával, fűszerezzük, sóval, borssal.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tonhalas kence
Tonhalas kence

Ha villával megnyomkodod, csak úgy olajostó(h)l ?, adsz hozzá kemény tojást, némi mustárt, néhány kanál mascarponét, majonézt is elbír még. Puha vajjal kutyuld össze. Só és bors......

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gombakrém
Gombakrém

A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSIRKEMÁJ PÁSTÉTOM
CSIRKEMÁJ PÁSTÉTOM

Lesütöm a májat ha lehet zsírban, és a hagymát, mivel nincs húsdarálóm jobb híján botmixerrel pépesítem de nem teljesen kicsit darabos, ha úgy tetszik rusztikus, beízesítem, és meh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk