25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.
Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat. 2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkr...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vagy vegetás vízben megfőzzük. Leszűrjük, jól lecsepegtetve, és villa segítségével vagy az apritógépben apróra törjük. Majonézt keverünk. Ízesítjük őrölt feketebo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz