3 tojás
50 g (1 nagy ek.) zsírszegény túró
10 g (1 tk.) light majonéz
3-4 medvehagyma levél
só, bors ízlés szerint
A tojásokat főzd keményre, majd ha kihűltek pucold meg és vágd félbe őket. Vigyázz, hogy a fehérjék ne szakadjanak el! A sárgákat nyomkodd össze villával, majd keverd össze zsírszegény túróval. Érdemes krémesebb fajtát választani. Ha túl száraz, adj hozzá egy kis natúr joghurtot. Ízesítsd egy kevés light majonézzel, apró kockákra vágott friss medvehagymával, sóval, borssal. Jól keverd össze a tojásos-túrós krémet, majd adagold a tojásfehérjék mélyedéseibe.
Tálald friss zöldségekkel, sonkával, tormával, esetleg teljes kiőrlésű, vagy szénhidrátcsökkentett pékáruval!
https://peakshop.hu/girl/medvehagymas-toltott-tojas/
A paradicsomsalátához először készítsd el az öntetet. Ehhez keverd össze az ecetet, a cukrot, sót és borsot egy pohárban vagy kisebb edényben a vízzel. Én szárított petrezselymet i...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Feliaza parizerul, apoi modeleaza fiecare felia sub forma de cornet. Ca sa nu se desfaca, prinde-le cu scobitori. 2. Amesteca morcovul dat pe razatoare cu branza, maioneza si u...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, majd hosszában kettévágjuk. A sárgáját áttörjük egy villával, majd a sajttal krémesre keverjük, majonézzel, sóval, borssal ízesítjük. A kész masszát vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposzta külső leveleit szedjük le (erre nem lesz szükség). A többi részt éles késsel vágjuk vékony csíkokra. Sózzuk, és fél órára tegyük félre. A sótól a káposzta levet ereszt,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű