3 tojás
50 g (1 nagy ek.) zsírszegény túró
10 g (1 tk.) light majonéz
3-4 medvehagyma levél
só, bors ízlés szerint
A tojásokat főzd keményre, majd ha kihűltek pucold meg és vágd félbe őket. Vigyázz, hogy a fehérjék ne szakadjanak el! A sárgákat nyomkodd össze villával, majd keverd össze zsírszegény túróval. Érdemes krémesebb fajtát választani. Ha túl száraz, adj hozzá egy kis natúr joghurtot. Ízesítsd egy kevés light majonézzel, apró kockákra vágott friss medvehagymával, sóval, borssal. Jól keverd össze a tojásos-túrós krémet, majd adagold a tojásfehérjék mélyedéseibe.
Tálald friss zöldségekkel, sonkával, tormával, esetleg teljes kiőrlésű, vagy szénhidrátcsökkentett pékáruval!
Die Nudeln wie gewohnt kochen. Dann alle Zutaten mit einander vermengen und nach Bedarf mit Salz, Pfeffer und Paprikapulver würzen.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://salatagyar.hu/salataontet-receptek-otletek/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy muffinsütő mélyedéseibe belefektetjuk a bacont, úgy hogy kilógjon belőle két oldalt. Beleütünk 1-1 tojást és ráhajtjuk a bacon szeletek végeit. Egy kis bors mehet rá. 180 fok...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTovábbi hozzávalók a majonézes céklához: 4 ek majonéz 2 evőkanál tejföl 1 evőkanál citromlé 1 evőkanál mustár Fehérbors, só 10 dkg dió, durvára törve A fenti hozzávalókból ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű