1 kg burgonya
2 hagyma
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
6 evőkanál sör
só, bors
A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át.
Majd meghámozzuk és felszeleteljük.
A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük.
Az olívaolajat, a mustárt, a balzsamecetet és a sört összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, hogy mindenhol érje.
Sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Ropogós finomság, mindenki szereti! Ha unod a megszokott köreteket, ezt érdemes megsütnöd!
Recept: A zöld-almát megfőzzük, mézzel, citromlével és fehérborral összeturmixoljuk. Sajttal és szőlővel tálaljuk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott krumplit főzd meg sós vízben, alaposan szűrd le, törd át, hagyd kihűlni, keverd hozzá két tojás sárgáját és a gesztenyemasszát, s adj hozzá kevés sót. (A maradék fe...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA lisztet átszitáljuk, a közepébe mélyedést készitünk. Beleütjük a tojást, hozzáadjuk a sót. Cipóvá összedolgozzuk, 20 percig pihentetjük. Majd egy sodrófával 1 cm-re nyújtjuk, li...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat hámozzuk meg, majd hosszanti irányban vágjuk félbe. 2. Sózzuk, borsozzuk alaposan. 3. Sütőtepsiben osszuk el egyenletesen a pecsenyezsírt, majd erre tegyük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű