1 kg burgonya
2 hagyma
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
6 evőkanál sör
só, bors
A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át.
Majd meghámozzuk és felszeleteljük.
A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük.
Az olívaolajat, a mustárt, a balzsamecetet és a sört összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, hogy mindenhol érje.
Sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Ropogós finomság, mindenki szereti! Ha unod a megszokott köreteket, ezt érdemes megsütnöd!
Krumplinyomóban törd át a főtt krumplit Dolgozd össze a hozzávalókat Annyi lisztet tegyél hozzá, hogy egy jól formázható masszát kapj A vizes kézzel megformázott golyókat sorako...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJapán rövid szemű rizs az egyik legjobb, de bármilyen más rövid szemű rizs is alkalmas rá. Mossuk át a rizst néhányszor hideg vízben, (8-10-szer) hogy teljesen megtisztuljon, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa vajon megdinszteljük a felaprított vöröshagymát, majd hozzátesszük a szintén felaprított sárgarépát és kaliforniai paprikát. Pár percig pároljuk, majd hozzátesszük a többször átm...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyákat beirdaljuk közepéig Fűszersóval bőven hintjük és 250 fokos sütőben kb 2 dl olajban sütjük 30-40 perc után a megtűzdeljük.A vágásokba rakosgatjuk a felkarikázott hag...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű