1 kg burgonya
2 hagyma
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
6 evőkanál sör
só, bors
A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át.
Majd meghámozzuk és felszeleteljük.
A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük.
Az olívaolajat, a mustárt, a balzsamecetet és a sört összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, hogy mindenhol érje.
Sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Ropogós finomság, mindenki szereti! Ha unod a megszokott köreteket, ezt érdemes megsütnöd!
A megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, egy szűrőben leszűrjük és hagyjuk hűlni. A nagyobb darabokat ketté vágjuk. Lisztet összekeverjük pirospaprikával és ebben megforg...
Elkészítési idő: 30 percA krumplit héjában főzzük. Közben a hagymát durva kockára vágjuk és az olajban barnára pirítjuk. A megfőtt krumplit hideg vízzel öblítjük és melegen hámozzuk. A hagymához adva k...
Elkészítési idő:Egy kiló főzőtököt meghámozok, és magházát kiszedem. Lereszelem, besózom, és állni hagyom fél órát, majd kinyomkodom. Hozzáteszek két-három evőkanál lisztet, két-három felver...
Elkészítési idő:A krumplikat megmossuk és egészben, héjában megfőzzük. Ha kihűlt, meghámozzuk és felkarikázzuk. Egy tűzálló tálat kivajazunk és beletesszük a krumplit. Megsózzuk. A sajt felét rá...
Elkészítési idő: