2,5 dl rizs
fél leveskocka
kétszeres mennyiségű vízz
só
3 ek, olaj
majoránna
Na figyelj az az adag amit bevittem az egy csésze teát nekem 2,5 decis a csésze amivel szoktam csinálni
Kimérem A csészébe a rizst át öntöm szűrőbe jó kis langyos vízzel alaposan leöblítem aztán egy tálba meleg vizet engedek amiben körülbelül 20 percig beáztatom a rizst
Ezt az áztató vizet leszűröm róla beleteszem egy nagyobb jénaiba felöntöm kétszeres mennyiségű vízzel sót egy félNa figyelj az az adag amit bevittem az egy csésze teát nekem 2,5 decis a csésze amivel szoktam csinálni
Kimérem A csészébe a rizst hát öntöm szűrőbe jó kis langyos vízzel alaposan leöblítem aztán egy tálba meleg vizet engedek amiben körülbelül 20 perce beáztatom a rizst
Ezt az áztató vizet leszűröm róla beleteszem egy nagyobb jénaiba felöntöm kétszeres mennyiségű vízzel sót egy fél leveskockát tettem bele, 3 ek olaj, a műanyag mikro fedőt tettem a jénaira és azt nekem 800 fok a legnagyobb teljesítménye mikrónak azon 10 percig főztem,
10 perc után átállítottam 600 asra a mikrót és azon 15 percig ment még szintén a műanyag mikró fedővel utána hagytam egy picit állni hogy ne hirtelen törjem a fogadó rizset össze és ennyi az egészát tettem bele, 3 ek olaj, a műanyag mikro fedőt tettem a jénaira és azt nekem 800 fok a legnagyobb teljesítménye mikrónak azon 10 percig főztem,
10 perc után átállítottam 600 asra a mikrót és azon 15 percig ment még szintén a műanyag mikró fedővel utána hagytam egy picit állni hogy ne hirtelen törjem a forró rizset össze és ennyi az egész
Recept: A zöld-almát megfőzzük, mézzel, citromlével és fehérborral összeturmixoljuk. Sajttal és szőlővel tálaljuk
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az olvasztott vajhoz adjuk hozzá a fűszereket és a parmezánt. Hámozzuk meg a burgonyát, majd szeleteljük fel. Tegyük egy tálba, és öntsük rá a vas-fűszeres-sajtos mixet. Fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spenótot megpucoljuk, ha mirelit, kiengedjük. Kevés olajon az áttört fokhagymát 2 percig kis lángon sütjük. Beletesszük a spenótot. Fedővel lefedve néhány percig...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA krumplikat hámozás nélkül megmosom, 4-be vágom. Serpenyőben olajon és kevés vízben fedő alatt puhára párolom. Ha kell, közben adok még hozzá pici vizet, de nem kell sok. Közben s...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű