1 fej káposzta,
3-4 db sárgarépa,
Kígyó uborka,
10% ecet,kb.
2 kanál cukor,
Só
Reszeld le jó vékonyra a káposztát (torzsáját nem)
Reszeld, hozzá a sárgarépát az uborkát sózd meg egy kicsit,
Hagyd állni, hogy levet ereszen.
Két kanál 10% ecetet önts rá és kb. 2 kanál cukrot, keverd át jól (kóstold meg, ha még kel hozzá ecet vagy cukor tegyél még hozzá).
Tehetsz hozzá még akár fokhagymát és köményt is, én most ezeket ki hagytam.
Tedd a hűtőbe legalább 1 órára, utána fogyasztható is
A rózsákra szedett brokkolit forgasd meg 5 evőkanál olíva olaj, 2 teáskanál só, 1/2 teáskanál bors és 4 gerezd fokhagyma keverékével, majd terítsd szét a sütőlapon. Told a sütőb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAmi fellelhető zöldség van otthon megpárolom összekeverem tejföllel. Zselatint feloldok zöldséglevesben, összekeverem és teszek bele : répa, borsó,kaliforniai paprika, savanyú ubor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az apróra vágott csirkemellet fűszerezzük sóval, borssal, majd utána süssük pirosra egy kevés olíva olajon. 2. Hagyjuk kihűlni. 3. Közben főzzük meg a tojást keményre, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert csíkokra vágjuk és citromos,sós vízben félpuhára főzzük. A majonézt a tejföllel és az ananász levével összekeverjük. Az összes alapanyagot csíkokra vágjuk és rétegezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű