1 fej káposzta,
3-4 db sárgarépa,
Kígyó uborka,
10% ecet,kb.
2 kanál cukor,
Só
Reszeld le jó vékonyra a káposztát (torzsáját nem)
Reszeld, hozzá a sárgarépát az uborkát sózd meg egy kicsit,
Hagyd állni, hogy levet ereszen.
Két kanál 10% ecetet önts rá és kb. 2 kanál cukrot, keverd át jól (kóstold meg, ha még kel hozzá ecet vagy cukor tegyél még hozzá).
Tehetsz hozzá még akár fokhagymát és köményt is, én most ezeket ki hagytam.
Tedd a hűtőbe legalább 1 órára, utána fogyasztható is
A krumplit megfőzzük héjában, majd ha kihűlt megpucoljuk és felkarikázzuk. A karikákat belesorakoztatjuk egy tálba. A hagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. A krumpli tet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÍgy készült: 1. A csirkemellet két szeletre vágtam, hogy könnyebben átsüljön, besóztam, beborsoztam, pár percig állni hagytam. 2. Közben két kisebb salátás tál egyik oldalán elre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit felvágjuk kb. 1-1,5 cm-es darabokra. A krumplit megpucoljuk, ha nagyobbak, félbevágjuk, majd enyhén sós vízben puhára főzzük. Ezután leszűrjük, hagyjuk teljesen kihűlni...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűEz az egyik legfinomabb saláta, mindenki nagy kedvence. Önálló körete lehet bármilyen sült húsnak, sajttekercseknek, vagy akár panírozott ételeknek is. Az ananász konzervet jól...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű