Családireceptkönyv.hu

Hagymasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg lila hagyma,
ecet,
cukor,
víz,
só, kevés pirospaprika, olaj

Elkészítés:


Télen készítsük, amikor kevés a vitamin. Negyed kg lila hagymát megtisztítunk, karikára szeljük, megsózzuk, egy kávéskanál pirospaprikával meghintjük, és vízzel, ecettel, cukorral készített páclével leöntjük, majd egy evőkanál olajjal is meglocsoljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Majonézes burgonyasaláta
Majonézes burgonyasaláta

A tisztított burgonyát karikákra vágjuk, sós-babérleveles főzővízben, közepes lángon, 10 percig főzzük. Ezután kivesszük, a szeletelt vörös- vagy lilahagymát a főzővízben leforrázz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar TONHALAS KUSZKUSZ SALÁTA FRISS BAZSALIKOMMAL
TONHALAS KUSZKUSZ SALÁTA FRISS BAZSALIKOMMAL

1. A kuszkuszhoz forrald fel a vizet. Tegyél bele egy picit sót is. Ha a víz felforrt, akkor vedd le a tűzhelyről, tedd bele a kuszkuszt és keverd el az olívaolajjal. Fedd le 5 per...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: István
Majonézes kukoricasaláta
Majonézes kukoricasaláta

A fagyasztott zöldséget szobahőmérsékleten fölengedjük. A majonézt a tejföllel összekeverjük egy kevés porcukorral, citromlével és mustárral, megsózzuk, megborsozzuk, a fölaprít...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk