menu

Családireceptkönyv.hu

Hagymasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg lila hagyma,
ecet,
cukor,
víz,
só, kevés pirospaprika, olaj

Elkészítés:


Télen készítsük, amikor kevés a vitamin. Negyed kg lila hagymát megtisztítunk, karikára szeljük, megsózzuk, egy kávéskanál pirospaprikával meghintjük, és vízzel, ecettel, cukorral készített páclével leöntjük, majd egy evőkanál olajjal is meglocsoljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Franciasaláta
Franciasaláta

A borsót és a répát megfőzzük, amikor kihűltek, hozzáadjuk az almát és az uborkát. Ezt követően öntetet készítünk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt a cukorral, sóval és citromlév...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Narancsos almasaláta
Narancsos almasaláta

1. A meghámozott almákat és narancsokat egyforma nagyságú kockákra, a mogyorót durvára vágjuk, mindezt jól összekeverjük. 2. Ha a narancs nagyon savanyú, a salátát porcukorral...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hidegtál vegyesen recept
Hidegtál vegyesen recept

Kaszinó tojás: a tojásokat keményre főzzük, majd hideg vízben lehűtjük. Leszedjük a héját és óvatosan, figyelve, hogy hol van a sárgája, kettévágjuk. A tojások sárgáját habosra kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Májpástétom őzgerincben
Májpástétom őzgerincben

1 kg sertésmájból resztelt májat készítesz zsírral, sok hagymával, 2 babérlevéllel, és fűszerekkel, majd kihűtöd, háromszor ledarálod, hozzákeversz egy darabokra vágott margarint,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk