2 fejes saláta
25 dkg hámozott főtt burgonya
10 dkg kovászos uborka
10 dkg zöldpaprika
30 dkg paradicsom
2 főtt tojás
3 ek majonéz
2 dl 12 % tejföl
mustár
citromlé ízlés szerint
1 cs. petrezselyem zöld
A megmosott, jól lecsurgatott fejes saláta külső levelét elrakjuk díszítésnek.
A többi hozzávalót metéltnek összevágjuk, paradicsomot félbevágjuk, és kockára.
A majonézből, és a tejfölből tartármártást készítünk, musttárral, citromlével, sóval, borssal ízesítjük.
A zöldségekkel összekeverjük, letakarva hűtőbe tesszük
Die Bohnen waschen, putzen und klein schnippeln. In kochendem Salzwasser zusammen mit dem Bohnenkraut ca. 12-18 Min. kochen (die Bohnen dürfen nicht zu weich werden!). In der Zwis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát és az almát meghámozzuk és vagy egy nagylyukú reszelőn lereszeljük, vagy gyufaszál vastagra vágjuk és egy nagyobb tálba tesszük,hozzátessük az áttört fokhagymát és a dur...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAmíg a csirkemell megsül, mindent összeaprítok. Először a fokhagymára teszek egy kevés oliva olajat és félreteszem. Az összeaprított zöldségeket, az olajtól leszűrt fokhagymát és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűFontos, ha főzöd a csicseriborsót, vagy ha csak a konzervből is szeded ki, ne öntsd ki a levét, mert kelleni fog! A fokhagymát pucolás nélkül tedd a sütőbe 20 percre. Majd dobál...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű