400 gr natúr joghurt
1 db kígyóuborka (kb 250 g)
3 gerezd fokhagyma
1 ek olívaolaj
1 tk citromlé
só, bors
Az uborkát legyaluljuk.A joghurtba reszeljük a fokhagymát, ízesítjük citromlével, sóval, borssal, olívaolajjal lágyítjuk.
Összekeverjük és pirítóssal tálaljuk.
A tojásokat felszeleteljük, majd egy villa segítségével összetörjük. A lila hagymát finomra vágjuk. Az összetört tojásokat összekeverjük a margarinnal, hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA retkeket meghámozzuk, lereszeljük. Olívaolajat, sót, borsot összekeverjük a joghurttal és belenyomjuk a fokhagymát is. Beletesszük a retket és hozzáadjuk a finomra reszelt sajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln in Salzwasser al dente kochen. Essiggurken halbieren und in dünne Scheiben schneiden, Tomaten und Eier ebenfalls in kleine Stücke schneiden. Gurken, Tomaten und Eier...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük. A hagymát félkarikára , a paprikát cikkekre, majd félkarikára vágjuk, lesózzuk és fél órát állni hagyjuk hogy levet eresszen. Ezután rászórjuk a c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű