30 dkg virsli
1 fej hagyma
2 dl majonéz
2 dl joghurt
só,
bors
A virsliket megfőzzük , meghántjuk és karikákra vágjuk . Egy fej sárgahagymát megpucolunk kettévágjuk ,majd szeletekre és forró lobogó vízbe dobjuk 2 percre ,majd leszűrjük és félretesszük hűlni .Addig 2dl majonézt elkeverünk 2 dl joghurttal ,sózzuk borsozzuk , belekeverjük a kihűlt hagymát és a kihűlt virslit. Jól elkeverjük majd tálalásig a hűtőben tároljuk .
Пекинскую капусту шинкуем, складываем в салатник. Ветчину режем длинными полосочками . Куриное филе и ветчину нарезаем соломкой . Яичные блинчики нарезаем соломкой. Орехи измельч...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megmossuk és sós vízben feltesszük főni, így könnyebben lejön a héja. Én mindig kb. forrástól számítva 10 percig főzöm. Ezután hideg vízben kihűtjük, megpucoljuk és fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megpucoljuk, és a párizsival együtt nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A margarint a tejföllel, reszelt sajttal kikeverjük, hozzáadjuk a mustárt, sózzuk borsozzu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral. Citrommal, sóval ízesítjük. Hozzákeverjük a jól lecsöpögtetett lencsét. A tojást megfőzzük, hideg vízben kihűtjük és felszelet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű