— шампиньоны — 300 г
— куриное филе — 200 г
— яйца — 4 шт.
— горошек консервированный — 1/2 банки
— репчатый лук — 1 шт.
— соль — по вкусу
— несладкий йогурт
Филе нарезать, посолить и обжарить на растительном масле.
Лук нарезать полукольцами, немного обжарить, затем добавить нарезанные грибы и жарить до готовности.
Яйца сварить, очистить и нарезать.
Смешать филе, лук с грибами, яйца и горошек. Заправить йогуртом и перемешать.
В салат можно добавить отварную морковь и немного сухариков
A túrót kikeverem tejfellel - annyit rakok bele, hogy jól kenhető legyen, majd belekeverem az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, valamint erőspaprikát ízlés szerint. Fűszereze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütőpapírral bélelt ( a sütőpapírt le lehet kenni vékonyan olajjal, hogy ne ragadjon oda a sajt) tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a res...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük és megpucoljuk a tojásokat, félbevágjuk őket, és egy kiskanállal kikotorjuk a belsejüket. A tojássárgákhoz hozzákeverünk egy kis mustárt, majonézt, tejszínt, só, bors, m...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű