50 dkg csirkemáj,
2 fej vöröshagyma,
Kevés olaj,
Pirospaprika,
Só,
Őrölt bors,
Őrölt kömény,
Majoránna,
5 db főtt tojás,
5 dkg vaj.
az olajon megdinsztelem a hagymát, majd rádobom a májat és pár percig pirítom. Megszórom pirospaprikával, egy kevés vízzel felöntöm, befűszerezem sóval, őrölt borssal, majorannával, őrölt köménnyel és puhára főzöm. Nem kell sok idő hozzá, gyorsan elkészül. Hagyom kihűlni. Közben keményre főzöm a tojásokat és félbevágva a kihűlt májhoz adom. Merülő mixerrel pépesítem. Ha szükséges még befűszerezem. Hűtőbe jól lehűtöm.
Nem zsemlemorzsával paníroztam hanem a tejfölt összekevertem a felvert tojásokkal + liszt+ só+ bors keverékével Ebbe mártottam a tök szeleteket amiket előbb lisztben forgattam...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA sajthoz: A camembert-t vágjuk 4 felé. Készítsük elő a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A tojást egy csipet sóval kicsit keverjük össze. Először a lisztben forgassuk meg....
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűKrumpli kivételével apróra vágjuk vagy egy késés aprítóval felaprítjuk. A burgonyát kisebb kockára vágjuk úgy adjuk a zöldségekhez. Egy nagyobb serpenyőben vagy lábasban felmelegí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat megpucoljuk és egészben megfőzzük, majd amikor megfőtt, félbevágjuk. A közepét kikaparjuk, a közepe maradjon vastagabb, hogy megtartsa a tölteléket. A darált húsból...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű