menu

Családireceptkönyv.hu

Szalonnás palacsinta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Keverd ki a sűrű palacsintatésztádat a következőkből: 2,5 dl tej, egy tojás, 7 evőkanál liszt.
a szalonna szeleteket alufóliás tepsiben kicsit süsd elő.

Majd forrósíts fel egy tepsit kis olajjal és tegyél egy kis palacsintatésztát hosszúkásan bele, amikor kicsit megszilárdul, fektess rá egy szalonnacsíkot, arra tegyél még egy kis tésztát, és süsd tovább. Amikor az alsó rész megsült, fordítsd át.

Trükkök, tippek, praktikák:


Egy kevéske paradicsomszósszal vagy zöldségekkel, salátával tálalva nagyon finom

Szalonnás palacsinta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Paprikás-hagymás lepény
Paprikás-hagymás lepény

darabokra vágjuk. Az olajon a hagymakarikákat 5 percig pároljuk, hozzáadjuk a paprikát és az őrölt köményt, még 5 percig pároljuk. Ha kész, félretesszük. A tésztához a túrót, a t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tepertőkrém
Tepertőkrém

A tepertőt ledaráljuk. A csemegeuborkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Tálba tesszük, majd az összes többi hozzávalóval összekeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar rosejbni /burgonya chips/
rosejbni /burgonya chips/

Tetszés szerinti mennyiségből készíthetjük, attól függően hányan szeretnének csemegézni belőle. A meghámozott, megmosott krumplit nagyon vékony karikákra vágjuk, de a legjobb ubor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Chia puding (bmintbalázs)
Chia puding (bmintbalázs)

Mérd ki a chia magot egy nagyobb tálba. Öntsd hozzá a mandulatejet. Add hozzá a mézet, és keverd jól el az egészet. Lehetőleg egy habverőt használj, mert az elején nagyon könnyen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk