hozzávalók / 2 adag
1 közepes db avokádó
2 ek tejföl (vagy krémsajt)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 tk citromlé
3 gerezd fokhagyma
Az avokádót megtisztítjuk, villával szétnyomkodjuk.
Sózzuk, fűszerezzük, citrommal ízesítjük, hozzákeverjük a tejfölt vagy a sajtot, és a fokhagymát.
Fokhagymás pirítós kenyérre kenjük.
Szegfűszeg Népies neve: fűszerszegfű, szegecskeEgyike a legrégibb és a legkedveltebb aromájú fűszereknek. A fűszer jellemző, kellemes, fűszeres illatú, kesernyés, édeskés íz...
Elkészítési idő:A sütőt begyújtjuk, mert mire bemelegszik, már készen vagyunk az előkészületekkel. A felengedett leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk. Két cm-s csíkokat vágunk belőle. Eg...
Elkészítési idő: 15 percTökfőzelék: pörkölt Zöldborsó: fasírt vagy rántott csirkemell Paradicsomos káposzta: sült oldalas Paradicsom mártás(és egyéb mártások): főtt hús, főtt , hagymás krumpli Spen...
Elkészítési idő: