60 dkg csirkemell
10 dkg gorgonzola
5 dkg parmezán
só, bors
A panírhoz:
2 evőkanál liszt
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.
A konyhakész csirkét jól besózzuk , borsozzuk . Apróra vágjuk a hagymát , és a tyúkzsíron megpiritjuk , erre dobjuk a felszeletelt gombát , a felkockázott zuzát és 1 májat , izesít...
Elkészítési idő: kb 3 óra Nehézség: KözepesTeflon serpenyőben olajat hevítünk, majd hozzáadjuk a sóval, borssal fűszerezett csirkemellet, és elősütjük. Ezt követően rátesszük a vajat, és ráöntjük a fehér bort. 2-3 percig l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelkészítés A szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk. A sütőt felforrósítjuk 220 °C -ra. Egy tepsibe fek...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesA húst csíkokra vágjuk és fűszerezzük. A szokásos módon panírozzuk, lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban megsütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy felszívja...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű