60 dkg csirkemell
10 dkg gorgonzola
5 dkg parmezán
só, bors
A panírhoz:
2 evőkanál liszt
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.
A sertéshúshoz hozzádaráljuk a pulyka zúzáját és a vöröshagymát, belekaparjuk a máját, összegyúrjuk az apróra vágott kemény tojásokkal, a nyers tojásokkal, a vízben áztatott, kinyo...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A csirkemellet 3 ek. olívaolajon, nagy lángon 4-4 percig sütjük, hogy legyen egy kis kérge. Ha a hús nagyon vastag lenne, picit klopfoljuk ki előtte, különben nem sül át. Félret...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes1. A csirkemelleket félbe vágjuk, a gyros gyorspáccal bedörzsöljük. 2. A háromféle mustárt összekeverjük, majd a csirkére kenjük. 3. A forró grillrácsot az olajjal megkenjü...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk. A paprikát megmossuk és kockákra vagy rövid csíkokra vágjuk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd rárakjuk a húst és megpirí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű