Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Sült csirkecombok, tepsis burgonyával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


12 db csirke comb
2 kg burgonya
1 fej hagyma - vörös

bors - fekete (őrölt)
köménymag (őrölt)
2 evőkanál étolaj

Elkészítés:


Ez is egy kedvenc nálunk, főleg amikor nincs kedvem sokat a tűzhely mellett állni. Tényleg olyan étel, amit kb.20 perc összedobni és csak várni kell, amíg a sütőben megsül. Nyáron, mikor nagy meleg van, kifejezetten előnyben részesítem azt, ami mellett nem kell ott állnom a sütő mellett. Régen mikor kezdtem a főzést külön sütöttem meg őket, de úgy a burgonya szárazabb lett, így szaftosabb és ízletesebb, nem mellesleg pedig várni sem kell többet, hogy egymás után megsüljön. Amit itt nem látni a fotón, én kevesebb sült burgonyát eszek a hús mellé, és több salátát, pici joghurttal. De ezt már mindenkire magára bízom, hogyan találja.

Sült csirkecombok, tepsis burgonyával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Márti
Pikáns csirkemell burgonyával
Pikáns csirkemell burgonyával

A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, kevés olajban megdinszteljük és hozzáadjuk a felkockázott húst is. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsomlével és fűszerezzük. L...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
CSIRKE FRANCIA NAGYMAMA MÓDJÁN
CSIRKE FRANCIA NAGYMAMA MÓDJÁN

Előkészületek 30 perc Főzési idő: 1 óra Hámozzuk le a hagymát és szeleteljük őket. Egy serpenyőben 50 g vajat olvasztunk, benne megsütjük külön-külön a szalonnát, hagymát és a go...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Resztelt csirkemáj
Resztelt csirkemáj

A vöröshagymát felszeleteljük, nem kockázzuk, és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben felmelegítjük a libazsírt. Üvegesre pirítjuk a zsíron a vöröshagymát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Erdőháti csibe
Erdőháti csibe

A csirkét daraboljuk, majd zsiradékon átpirítjuk (2-3 perc oldalanként) - tálra kiszedjük A húsból kisült zsírra rádobjuk a félkarikára vágott hagymát, fokhagymát - aranyszínűre d...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk