50 dkg párizsi
3 ek pesztó
4 paradicsom
15 dkg zsírszegény sajt
1 konzerv champignon gomba
Tegyél jénai tálba rétegezve parizer – pesztó – gomba - paradicsom – sajt halmocskákat. Süsd pirosra 20 perc alatt.
Mozzarella light sajttal a legdiétásabb. A pestót csak vékonyan kend.
A sütőtál alját kirakjuk a sonka szeletekkel és ráhalmozzuk a fél karikára vágott hagymát, fokhagymát. Erre jönnek a befűszerezett húsdarabok, majd megszórjuk olajbogyóval ízlés sz...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat bepácoljuk, és pár órát hűtőben tartjuk. A krumplit megtisztítjuk, tetszésünk szerint szeljük, és egy hőálló jénaiba összekeverjük a pár ek olajjal, sóval. Az edé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat megmosom, a bőrét eltávolítom, sózom és szűrőben lecsepegtetem róla a felesleges vizet. Közben kikészítem a panírozáshoz a lisztet, a tojást és az áttört kukorica pelyhe...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vajat, az apróra vágott rozmaringot, a citromhéjat, a fokhagymát és a citromlevet egy tálba tesszük és robotgéppel összekeverjük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, ezt követőe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű