50 dkg párizsi
3 ek pesztó
4 paradicsom
15 dkg zsírszegény sajt
1 konzerv champignon gomba
Tegyél jénai tálba rétegezve parizer – pesztó – gomba - paradicsom – sajt halmocskákat. Süsd pirosra 20 perc alatt.
Mozzarella light sajttal a legdiétásabb. A pestót csak vékonyan kend.
A megtisztított csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk, kicsit lecsepegtetjük. Meghintjük sóval, jól átforgatjuk, félretesszük. A karalábékat meghámozzuk, megtisztítjuk és sajtre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy tálban összekeverjük a pác hozzávalóit. 2. Megmossuk a csirkeszárnyakat és a pácba rakjuk őket, legalább 3 órára, de akár egy éjszakára is hagyhatjuk pácolódni őket. 3. A...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat alaposan megmossuk, a bőrét leszedjük, kicsontozzuk, a húst csíkokra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk és forrásban levő vízben roppanósra főzzük....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet alaposan fűszerezzük be sóval, borssal, majoránnával. Egy serpenyőbe öntsünk kevés olívaolajat (ha nincs, sima olaj is megteszi). Amikor felhevült, dobjuk bele a szá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű