Hozzávalók:
6 csirkecomb
1 nagyobb hagyma
2 paprika
1 paradicsom
2 gerezd fokhagyma
friss petrezselyemlevél
friss zellerlevél
1 teáskanálnyi őrölt paprika
fél teáskanálnyi citromfű
só, bors
1 babérlevél
olaj
A hagymát és egy paprikát megtisztítunk, majd felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húsokat. A paradicsomot és a másik paprikát összeturmixoljuk és ráöntjük a húsokra, kevés vizet is öntünk hozzá, hogy szaftos legyen. Belekeverjük a fűszereket és az apróra vagdosott zeller és petrezselyemlevelet, majd a fokhagymagerezdeket is. Készre főzzük és kínálhatjuk is.
Előkészítés: A húst megmossuk, lecsepegtetjük, kissé kiverjük, fél órára gyengén besózzuk. Egy tálba 1 dl. olivaolajat öntünk. Ebbe keverünk kb. 1/3 rész mustárt, 1/3 rész ke...
Elkészítési idő: 60 percA csirkecombokat megmossuk és egy tálba tesszük. A zúzott fokhagymát a mustárba keverjük és hozzáadjuk az olajat is és a fűszereket. Ezzel átkenjük a combokat és felöntjük a sörrel...
Elkészítési idő:A pác alapanyagait összeforgatom, beleteszem a húst, és egy éjszakára a hűtőbe rakom. A bundát sűrű palacsinta állagúra készítem. Megforgatom benne a húsokat, majd olajban kisütö...
Elkészítési idő: