Hozzávalók:
6 csirkecomb
1 nagyobb hagyma
2 paprika
1 paradicsom
2 gerezd fokhagyma
friss petrezselyemlevél
friss zellerlevél
1 teáskanálnyi őrölt paprika
fél teáskanálnyi citromfű
só, bors
1 babérlevél
olaj
A hagymát és egy paprikát megtisztítunk, majd felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húsokat. A paradicsomot és a másik paprikát összeturmixoljuk és ráöntjük a húsokra, kevés vizet is öntünk hozzá, hogy szaftos legyen. Belekeverjük a fűszereket és az apróra vagdosott zeller és petrezselyemlevelet, majd a fokhagymagerezdeket is. Készre főzzük és kínálhatjuk is.
Az almákat megpucoljuk és vékony szeletekre vágjuk. Annyi vizet teszünk fel melegedni amennyi ellepi az almát. Ízesítjük a egy kevés fahéjjal, cukorral és reszelt citromhéjjal (...
Elkészítési idő:A kuglóf formát zsírozzuk, zsemlemorzsával megszórjuk és kibéleljük baconnal. A csirkemelleket kockára vagy csíkokra vágjuk, borsozzuk és flekken fűszerrel befűszerezzük. Befűszere...
Elkészítési idő: 2 óra1.A csirke melett megmossuk vékony szeletekre vágjuk ,kiglofoljuk besózzuk.A tojást felverjük és bele reszeljük a sajtot alaposan elkeverjük. 2.Először lisztben majd tojásban vég...
Elkészítési idő: