1 cs. mozzarella /a zacskós, lében úszó kis gömbök/
1-2 paradicsom
paprika /nálam erős/
1 gerezd fokhagyma
1 kis poharas kefir vagy joghurt esetleg tejföl
kicsi só
1 evőkanál olívaolaj
pici cukor
pici ecet
őrölt bors
bazsalikom /friss vagy szárított/
snidling
pirított kenyér
A mozzarellákat félbevágom és egy tálba rakom. A paprikákat karikára szeletelem, a paradicsomot kis kockára vágom és hozzáadom a sajtgolyókhoz és gyengén megsózom.
A fokhagymát apróra vágom, hozzáadom az olajat, a cukrot, a kefirt, az ecetet és jól elkeverem. Az összeállított mártást ráöntöm a sajtos, zöldséges keverékre, majd az egészet lágyan összekeverem.
Az összeállított salátára szórok őrölt borsot és bazsalikomot, majd ráteszem a felaprított snidlinget is.
Pirított kenyérszeletekkel tálalom.
Kiválóan alkalmas egy finom, könnyű vacsorának.
A burgonyákat megmossuk, és sós vízben megfőzzük. Hagyjuk kihűlni és megtisztítjuk. A hagymát vékony karikákra vágjuk. A savanyú uborkát felkockázzuk, a kihűlt burgonyákat pedig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az almát meghámozzuk, félbehasítva a magházát kimetsszük, húsát egycentis kockákra vágjuk, ahogyan a párizsit (sonkát), az uborkát, a főtt tojást, a főtt burgonyát és sárgarépát...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA joghurtot összekeverjük a mustárral, mézzel, sóval, borssal. Beleaprítjuk a lila hagymát és beleborítjuk a lecsepegtetett kukoricát is. Összekeverjük és betesszük a hűtőbe. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűПекинскую капусту шинкуем, складываем в салатник. Ветчину режем длинными полосочками . Куриное филе и ветчину нарезаем соломкой . Яичные блинчики нарезаем соломкой. Орехи измельч...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű