1kg újkrumpli
1 cs. petrezselyem
vaj vagy olaj
só, ételízesítő
A krumplit sós vízbe teszem, ledörzsölöm, vagy lekapargatom a héját, megmosom. Egy kevés vajon, olajon felteszem , kicsi lánggal párolom, fedő alatt a saját levében, amíg megpuhul. Majd leveszem a fedőt, megsózom és ételízesítőt teszek rá, ezután nagy lánggal megpirítom. Nem keverem, csak rázogatom, hogy ne törjön össze. Ha megpirult ráteszem az apróra vágott petrezselymet
A brokkolit megmosom, lecsepegtetem és rózsáira szedem. A torzsácskáit levágom és félreteszem jó lesz majd levesbe. Csak a " virágokat" használom fel. Ezeket kisebb darabokra sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában félig megfőzzük, majd megtisztítjuk. Tetszés szerinti nagyságúra daraboljuk, és forró olajban aranysárgára sütjük. Még forrón, ahogy kiszedjük az olajból,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott burgonyát felkockázzuk és bő vízben puhára főzzük. Ha megfőtt, leszűrjük és hozzákeverjük a vajat. Amikor már csaknem teljesen kihűlt, hozzádolgozzuk a tojássárgáka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozom felvágom hosszúkásra, a szalonnát kb 1 cm -es darabokra vágom, a hagymát felkarikázom. A tepsi aljára olajat öntök, majd belehelyezem a krumplit, a felkariká...
Elkészítési idő: 70perc Nehézség: Könnyű