menu

Családireceptkönyv.hu

Etelizesito


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 kg sárgarépa,
1 kg zeller,
1 kg fehérrépa,
1 kg hagyma,
1 kg karfiol,
1 kg karalábé,
1 kg káposzta,
1 kg Tv paprika és kápia paprika vegyesen,
1 kg só,(Himalája)
1 nagy csokor petrezselyem és 1 csokor zeller levél.

Elkészítés:


A hozzávalókat meghámozzuk (paradicsomot nem kell), robotgéppel adagonként összevágjuk, vagy húsdarálón ledaráljuk. Egy nagy tálban 1 kg sóval (ha lehet akkor himalája só)jól elkeverjük, és 24 órát állni hagyjuk, időnként megkeverjük. Üvegekbe töltjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Humusz
Humusz

A csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Amikor félig megpuhult, sózzuk. Ha megfőtt, lecsöpögtetjük és ledaráljuk vagy turmixol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar grízgaluska
grízgaluska

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Napraforgómag pástétommal töltött kaliforniai paprik
Napraforgómag pástétommal töltött kaliforniai paprik

A napraforgómagot áztassuk vízbe előző éjszaka. Másnap jól mossuk át egy szűrőkanál segítségével. A napraforgómag pástétomhoz a hozzávalókat tegyük aprítógépbe (kivéve petrezselye...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar túrógombóc darált dióval
túrógombóc darált dióval

A túrót villával összetöröm, majd az összes hozzávalóval elkeverem. Több órára félreteszem, akár egy éjszakára a hűtőbe teszem, hogy a gríz megdagadjon benne. Vizes kézzel gombóc...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk