2 dl habtejszín
50 g vaj
85 g cukor
220 g kókuszreszelék
300 g tejcsoki
3 evőkanál olaj
A tejszínt a vajjal és a cukorral együtt közepes lángon megmelegítjük, majd hozzáadjuk a kókuszt. Aki szeretné cifrázni, az a tejszín felét helyettesítheti kókusztejjel. Ha a masszát jól összedolgoztuk, egy sütőpapírral kibélelt tálcán szétterítjük, majd 2-3 órára mehet a hűtőbe. Fontos, hogy jól kihűtsük, különben nem tudjuk majd formázni.
Ha megformáztuk a csokikat, gőz felett olvasszuk meg a csokit az olajjal, majd ameddig meleg, gyorsan mártsuk bele a meztelen Bountykat. Előre szólunk, hogy könnyebb lesz étcsokival dolgozni, mi tuti, hogy legközelebb így csináljuk. Ha megvagyunk, fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Ha kis golyókat formázunk, akkor könnyebb lesz bevonnunk őket.
Puha vajat a cukorral és tojásokkal kikeverjük. Száraz hozzávalókat másik tálban összekeverjük, majd összekeverjük a két tálat. Sima csöves nyomózsákból kis félgömböket nyomunk, sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4 tojást egészben, robotgép segítségével 6-7 perc alatt felverjük a cukorral, majd fakanál segítségével 4 ek lisztet belekeverünk lazán. Egy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kalácsot kis darabokra tördeltem egy tálban és leöntöttem a tojássárgával és vaníliás cukorral összekevert tejjel. Amíg megszívta magát a kalács, megtisztítottam a gyümölcsöket:...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés 3 evőkanál cukrot sötétbarnára pirítunk, és fél dl vízzel feleresztve felfőzzük. (A pirított cukor a víz hozzáadásakor megkeményedik, de pár perc múlva felolvad.) Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű