50 dkg párolt karfiol
5 tojás
0,5 dl light kókusztej
1 ek. napraforgóbélliszt
1 ek. kókuszliszt
só
petrezselyem
A hozzávalókat összeturmixoljuk, picit állni hagyjuk (1 órát), majd kis kacsónkkal megformáljuk. Ha nem elég gyúrható, hozzáteszünk még egy pici lisztet.
A megformált kroketteket a zsemlemorzsába hempergetjük és forró kókuszolajban kisütjük.
Ebből kb. 15 db lesz.
A krumplit megtisztítjuk és vastagabb hasábokra vágjuk. Összekeverjük az olajat, paradicsompasztát, fűszerpaprikát, só, borst és ráöntjük a krumplira, összekeverjük. Egy sütőpapírr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverni. Annyi vizet adni hozzá,hogy se híg,se kemény ne legyen, Forrásban lévő sós vízbe szaggatni. Feljön a tetejére, hideg vízbe tenni és leszűrni.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítettem egy adag hagyományos krumplipürét, és egy adaggal habzsákba töltöttem. Egy sütőlapra sütőfóliát terítettem, és a zsákból, különböző formában kinyomtam a pürét. Kise...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst szűrőben mossuk át bő vízzel, amíg a víz átlátszó nem lesz. Egy edénybe tegyünk fel egy kis olajat, amikor már meleg de még nem füstöl öntsük rá a rizst és forgassuk át,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű