menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás pisztráng


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Kb 1,5 kg pisztráng, 10 dkg vaj, 6-8 gerezd fokhagyma, fél csomó petrezselyemzöld, só.

Elkészítés:


A szobahőmérsékletű vajat elkeverem a zúzott fokhagymával és az apróra vágott petrezselyemzölddel. A halat megtisztítom, beirdalom, kívül-belül sózom. A vágatokba belekenem a fokhagymás vajat. A halakat egy tepsibe teszem, a maradék fokhagymás vajat a halak tetejére osztom. A forró sütőbe tolom és a vajjal időnként locsolgatva 25-30 percig sütöm.

Fokhagymás pisztráng

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
SONKÁS MEXIKÓI RÚD
SONKÁS MEXIKÓI RÚD

A mexikói zöldségkeveréket, 1dkg vajban kevés víz, só hozzáadásával puhára párolunk.(víz ne maradjon alatta) Közben a tejfölből, majonézből, ízlés szerint mustár, só, bors, citrom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar 1. ZSERBO
1. ZSERBO

A lisztbe keverd bele a sütőport, és morzsold bele a vajat. A tejet langyosítsd meg, tegyél bele egy csipetnyi cukrot, majd futtasd fel benne az élesztőt. A tojást és a két evőkaná...

Elkészítési idő: 2óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mikulás csizma
Mikulás csizma

Elkészítési idő: 15 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kofta bulgurral
Kofta bulgurral

A húst sóztam, borsoztam, összegyúrtam a lencsével, és kis kolbászkákat formáztam, majd kevés olivaolajon pirosra sütöttem. Közben a mártás hozzávalóit a késes robotgépben összek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk