1 db sárgadinnye
1 db banán
4 db sárgabarack
4 db nektarin
1 evőkanál méz
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál rumaroma
1 csipet só
A gyümölcsöket alapos mosás után hámozzuk, magvaljuk, daraboljuk. Ha a dinnyehéjban tálalunk, akkor cikk-cakkban félbevágjuk, és kikanalazzuk a húsát.
Összekeverjük a mézet, citromlét, rumaromát, csipet sót. (Utóbbi előhozza az édes ízeket.)
Egy nagy tálban összekeverjük, legalább egy órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Menta, vagy citromfű levéllel díszítjük.
Megfelezzük a csirkemellet, az egyik felét felcsíkozzuk. A másik felét szép vékony szeletekre vágjuk (nekem 4 szelet lett), majd kicsit kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk az egészet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKarikára vágjuk a pucolt édesburgonyát és előfőzzük. Minaigrette mártást készítünk az olíva olaj feléből mustárral, borecettel, sóval, borssal és a narancslével. Az előfőzött burgo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzakítsa meg a tésztát és főzze meg. Gyalulja le a káposztát. Vágja fel a zöldhagymát, és szeletelje a gombákat. Egyszere keverni mindent az Öntelékel.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát leveleire szedve 10 percre vízbe áztatjuk. Kb. 3/4 l vízben elkeverjük az ízesítőket. A salátát még folyóvízben is megmossuk, lecsepegtetjük, és nagy darabokra tépkedve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű