1 kg burgonya
3 zöldhagyma
15 dkg füstölt hal (lazac, vagy ízlés szerinti)
5 tojás
1 evőkanálnyi friss kapor
Az öntethez:
1,5 dl natúr joghurt
3 evőkanál tejföl
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál édes mustár
3 gerezd fokhagyma
só, bors
A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. Közben a hagymát is megtisztítjuk, felszeleteljük és az apróra vagdosott füstölt hallal együtt hozzákavarjuk. A tojásokat megfőzzük, majd felvagdossuk és óvatosan a burgonyához keverjük, hogy ne törjön össze. A felaprított kaporral megszórjuk. Egy másik tálban összekeverjük az öntet alapanyagait, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és fűszerezzük, ráöntjük a salátára, jól összekeverjük és lehűtve tálaljuk.
Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Ráreszeljük a trappista sajtot, és 2 percre előmelegített sütőbe tesszük, de ép...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű30 dkg málnához 5 tojás fehérjét kemény habbá vertem közbe annyi kanál kristálycukrot tettem, ahány tojás (egy kicsivel lehet több is, én végül 7 kanállal tettem bele) Mikor kem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a káposztát egész vékony csíkokra vágjuk, a sárgarépát a reszelő nagy lyukán lereszeljük, a kettőt összekeverjük. A porcukrot egy tálba szórjuk, elk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a tölteléket : - A gombáshoz : csiperkegomba konzervet leszűrjük majd apróra vágjuk és elkeverjük sóval borssal és krémsajttal , majd betöltjük a paprikákba és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű