Hozzávalók:
1 nagy csomag Albert keksz
25 dkg margarin
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál kakaó
5 evőkanál liszt
1 dl kávé
2 dl tej
Elkészítés:
A cukrot, lisztet, kakaót szárazon összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, és a kávét, és felfőzzük.A margarint még langyosan belekeverjük.A kekszeket egyenként összeragasztjuk, szorosan egymás mellé rakva, a maradék krémmel a tetejét megkenjük.Alufóliában 1 napig hűtőben tartjuk, hogy a keksz megpuhuljon, ferdén szeleteljük.
1. A lisztet kimérjük egy nagyobb műanyag edénybe, hozzáadjuk a cukrot, a sót és a szárított élesztőt. Ezeket elkeverjük egy villával. 2. A tojásokat is nagyjából beledolgozzuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet a sütőporral elkeverjük, hozzáadjuk a porcukrot, rámát, tojások sárgáját, sót és a tejet. Robotgéppel kikeverjük. A tojások fehérjét felverjük, a vége előtt beleteszünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét szétválasztjuk a sárgájától és kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük erythrittel és vízzel. A masszát mixerrel habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz olajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, sütőport, vanília aromát és a sót. Robotgéppel jól összedolgozzuk. Felmelegített melegszendvics sütőben kb....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz