Hozzávalók:
1 nagy csomag Albert keksz
25 dkg margarin
15 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál kakaó
5 evőkanál liszt
1 dl kávé
2 dl tej
Elkészítés:
A cukrot, lisztet, kakaót szárazon összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, és a kávét, és felfőzzük.A margarint még langyosan belekeverjük.A kekszeket egyenként összeragasztjuk, szorosan egymás mellé rakva, a maradék krémmel a tetejét megkenjük.Alufóliában 1 napig hűtőben tartjuk, hogy a keksz megpuhuljon, ferdén szeleteljük.
Az egész tojásokat habosra keverjük a porcukorral, vaníliás cukorra, hozzáadagoljuk kicsinyenként az olajat és a vizet s végül bele keverjük az átszitált lisztet a sütőporral. Kio...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy tálba szitáljuk, hozzá adjuk a cukrot, élesztőt. Elkeverjük. Adjuk hozzá a tojást és a felolvasztott zsírt és a narancs reszelt héját. Adjuk hozzá a langyos tejet i...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMivel a tésztát nem kell pihentetni, ezért érdemes először a túrótöltelékkel kezdeni. A töltelékhez először készítünk egy vaníliapudingot, ehhez három tojást kettéválasztunk, a sá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 tojás sárgája, 2 tojás habja, 2 dl tej, 10 dkg zsír, 10 dkg cukor, 2 kávéskanál szalalkáli és annyi liszt, hogy rétestészta legyen belőle. Vékonyra nyújtjuk és sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes