6 tojásból piskóta
1 liter rostos Sió őszi- vagy sárgabaracklé
3 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál porcukor
5 dl Hulala habtejszín
habfixáló
csokis zsúrkeksz
vágott mandula
Forrás: http://webcukraszda.hu/sio-szelet/
6 tojásból piskótát sütünk. Erre kerül a krém, amihez 1 liter rostos Sió őszi- vagy sárgabaracklében felfőzünk 3 csomag vaníliás pudingport és 3 evőkanál porcukrot. A tetejére 5 dl felvert tejszínhab kerül, amibe habfixálót is keverünk, úgy tartósabb lesz a hab állaga. Legfelül díszíthető csokis zsúrkeksszel, vágott mandulával, ki hogy szeretné.
Olyan szép süti, magas és dekoratív, mintha csak cukrászdából hozattad volna! :)
Forrás: http://webcukraszda.hu/sio-szelet/
A zselatint keverjük el jól cukros tejbe. Keverjünk össze mindent (a habtejszínt nem kell felverni). Öntsük bele egy lapos jénaiba, 3-4 órára hűtőben dermesszük meg.
Elkészítési idő: Kb.15 perc Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt apróra morzsoljuk, hozzáadunk 1 evőkanál cukrot, felöntjük a langyos tejjel és kb. 15 percig állni hagyjuk. 2. A vajat megolvasztjuk. 3. A lisztet nagy tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű