1 db pácolt pulykacomb (95 dkg)
4 db nagyobb krumpli
2 gerezd fokhagyma
1 ág rozmaring
5 szál kakukkfű
fokhagymasó
őrölt fekete bors
majoránna
kacsazsír
A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom és egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom. Fűszerezem. Berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és 35 percig sütöm.
A pulykacombot egy serpenyőbe helyezem, teszek bele kacsazsírt, fűszerezem, rászórom a fűszereket és az aprított fokhagymát. Ez is mehet a sütőbe.
Közben a petrezselymet – nem túl apróra – felvágom.
A húst sütés után felszeletelem, és petrezselyemmel megszórt sült krumplival tálalom.
Tipp / megjegyzés:
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.
A csirkemelleket szet vagjuk ketfele, majd sozzuk borsozzuk es elo sutjuk .Majd az elofozott rizs felet a tepsibe simitjuk es befedjuk a csirkemell szeletekkel erre jonnek a...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: Könnyű1)Beirdalom a kacsa bőrét 2)Befűszerezem mindkét oldalát 3)Jénait kizsirozom,kacsákát az irdalt bőr felőli oldalát rakom alulra,öntök rá kicsi vizet ,rakok rá aufóliát 170fokra...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megmossuk, és sós vízben megfőzzük. 2 A csirkét feldaraboljuk. Leszedjük a szárnyvégeket, combokat, és a melleket úgy hogy a szárnycsontot a mellel együtt válasz...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes