Csirkemell, bacon szalonna, só, bazsalikom bors, olaj
A baconbe göngyölt csirkemellnél gyorsabbat és egyszerűbbet nem sokat találsz: a klopfolt csirkemellszeleteket sózd, borsod, majd helyezd őket a kiterített bacon szeletekre. A húsra mehet egy réteg mozzarella sajt, majd annyi bazsalikom, amennyit nem szégyellsz. ;) A feltekert húsokat olívával kikent tűzállótálban, 165 fokos sütőben, 35 perc alatt készre sütjük.
A csirkemell filéket alaposan mossuk meg, és klopfoljuk ki, de óvatosan! Ne roncsoljuk szét a húst teljesen! Kb. fél cm vastagság megfelelő. Ha túl nagy a csirkemell filé, akkor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát és a paprikákat kis kockákra vágjuk. A re...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: KözepesA tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másna...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet sózzuk, borsozzuk, és kevés napraforgó olajon süssük mindkét oldalát aranyszínűre. Ezután serpenyővel együtt tegyük 180 C fokos sütőbe 12 percre. Készítsük elő a z...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű