1 db csirkemell
1 csokor petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
só
bors
pici oregánó
1 db natúr krémsajt
olaj
A csirkemellet kis kockára vágjuk, fűszerezzük és nagyon magas lángon jól lepirítjuk
Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús hozzáadom a petrezselymet átforgatom, rányomom a sajtot és addig kevergetem amíg minden kocka húst bevon a sajt.
Sült krumplival és zöld salátával tálalom.
1. A gombát megtisztítjuk, feldaraboljuk, a hagymát apróra vágjuk. 2. Kiklopfoljuk a hússzeleteket, a margarinon elősütjük mindkét oldalát, majd egy tepsibe egymás mellé helyezz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirke szárnyaknak a végét levágom a többi részét mosás után besózom. A ketchupot egy edénybe teszem, hozzáadom a cukrot, a szilvát, és összeturmixolom az összes hozzávalót. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát felkockázzuk, egy kevés kókuszolajon “megfonnyasztjuk”, hozzáadjuk az apró darabokra vágott húst, sózzuk, fűszerezzük, felöntjük egy kevés vízzel, pár percig fedő alatt f...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb hasábokra vágjuk. Egy serpenyőben kevés olíva olajon kicsit megpirítjuk, közben sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a friss rozmaringot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű