1 db csirkemell
1 csokor petrezselyem
1 gerezd fokhagyma
só
bors
pici oregánó
1 db natúr krémsajt
olaj
A csirkemellet kis kockára vágjuk, fűszerezzük és nagyon magas lángon jól lepirítjuk
Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús hozzáadom a petrezselymet átforgatom, rányomom a sajtot és addig kevergetem amíg minden kocka húst bevon a sajt.
Sült krumplival és zöld salátával tálalom.
Az olíva olajon a meghámozott és vastagabb szeletekre szelt zöldésgeket a fűszerekkel együtt kicsit megdinszteljük. A felszeletelt húst hozzátesszük majd annyi vízzel, hogy épp ell...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját csomómentesre keverjük a liszttel, sütőporral, fűszerekkel, és a sörrel. A tojásfehérjét habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a masszába. A húsokat megmártj...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes◾️A hagymát felkockázzuk, és az olajon megpirítjuk. ◾️Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a fűszereket, a csirkecombot és a megtisztított csirkezúzát. ◾️Hozzáadjuk a sör kb. felét...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűA pulykahúst 16 db ujjnyi vastag hasábra vágjuk. Mustárral megkenjük, borssal, majoránnával megszórjuk, és egyenként belecsavarjuk a sonkaszeletekbe. Kiolajozot...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes