1,5 kiló csirkecomb
250 g vaj
2 hagyma
3 fokhagyma
5 evőkanál curry
1 nagy pohár tej
3 evőkanál sűrített paradicsom
3 pohár csirkehúslé
só és bors
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Lehúzzuk a bőrét. Félretesszük.
Hőálló tálba vagy tepsibe felforrósítjuk a vajat, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, kis lángon fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a curryt, elkeverjük és 5 percig kis lángon sütjük.
Beletesszük a csirkedarabokat, sózzuk és borsozzuk. Pirulásig sütjük, kb. 12 percig, minden darabot kétszer megforgatva. Ha kell, még teszünk bele vajat.
Hozzáadjuk a többi hozzávalót, elkeverjük és lefedjük. 20 percig sütőben sütjük.
A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerez...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A kiklopfolt hússzeletek egyik oldalára teszünk egy szeletet a sajtból és a sonkából, majd ráhajtjuk a hús másik felét. A burgo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A tejet és a mustárt összekeverjük egy nagyobb tálban, majd a megmosott csirkemellet enyhén kilopfoljuk (kb. 1 cm vastagra) majd beletesszük a tejes pácba, lefedjük...
Elkészítési idő: 30perc+sütés Nehézség: KönnyűAz apróra vágott sonkát a fűszerekkel olajon jól összesütjük. A kenyeret, a tojást, a lereszelt trappista sajtot, az apróra vágott zöldhagymaszárat, a kukoricát és a sonkát alaposa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű