1. Az almákat jól megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük, és egy lábosban pici vizet aláöntve megdinszteljük. 2-3 ek cukrot és ízlés szerint fahéjat keverünk hozzá közben. 2. A liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, és annyi lisztet adunk hozzá, amennyi felvesz, hogy lágy tésztát kapjunk. Forró olajban kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a dagasztó tálba teszem. A közepébe fészket alakítok ki, amibe beleteszem a cukrot. Rámorzsolom az élesztőt és felöntöm a langyos tejjel. Hagyom, hogy 15 perc alatt fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölbe belekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és a levét. Mindezt jól kikeverjük. Egy jénai tálba rétegezve belerakjuk a kekszet, rá a tejfölös massz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, majd visszahűtjük. A lisztet, kakaót, sütőport és a csipet sót összekeverjük. A vajat a cukrokkal habosra keverjük. Hozzáadjuk az egész to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük. Lehúzzuk a bőrét. Félretesszük. Hőálló tálba vagy tepsibe felforrósítjuk a vajat, hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, kis lángon fonnyasztjuk. Hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű