menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbászkrém, melegszendvicsre


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Kolbászkrém
Hozzávalók:
40 dkg lángolt vagy parasztkolbász (Én most vegyesen használtam)
4 főtt tojás
25 dkg mascarpone
20 dkg majonéz
2-3 fej lilahagyma
1 evőkanál mustár

Bors

Elkészítés:


A kolbászt, a lilahagymát aprítógépben összevágjuk, a főtt tojást felaprítjuk, majd az összes hozzávalóval alaposan összekeverjük. Meleg szendvicskrémnek is tökéletes, vagy friss péksüteménnyel.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Almás-habos kréme
Almás-habos kréme

Elkészítése: A tészta alapanyagait összeállítjuk és 3 cipóba osztjuk. Kinyújtjuk 3 lapba és világosra sütjük tepsi hátulján. A pudingport felfőzzük a tejben, majd hagyjuk hűlni. 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tejszínes őszibarackleves - OK
Tejszínes őszibarackleves - OK

1. A barackokat meghámozzuk, 3-4 db kivételével összedaraboljuk, és a fűszerekkel együtt bő 1,7 l vízben megfőzzük. 2. A levével együtt összeturmixoljuk, visszatesszük a tűzre....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Karácsonyi borkrémleves
Karácsonyi borkrémleves

________________________________________ Hozzávalók ________________________________________ A bort 3 deci vízzel hígítjuk, a citrom levét belefacsarjuk, és vékonyan lehá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Alma-eper leves
Alma-eper leves

Az epret alaposan megtisztítjuk, a zöld részeket eltávolítjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kiemeljük és a gyümölcshúst közepes darabokra vágjuk és annyi vízzel felöntve,...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk