menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos perecek


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg liszt, 25 dkg margarin,1 sütőpor, 1 kanál só, 20 dkg reszelt sajt + a tetejére, 175 g tejföl.

Elkészítés:


Hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk 4-5 mm vastagra, kiszaggatjuk, tetejét lekenjük tojássárgájával, megszórjuk reszelt sajttal különböző magokkal.Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. 180 fokon légkeveréssel.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával
Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával

A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Hortenzia szaporitása
Hortenzia szaporitása

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrós pite
Túrós pite

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Aranygaluska vaníliakrémmel
Aranygaluska vaníliakrémmel

Tészta: én a tésztát kenyérsütőgéppel készítettem. Először a folyékony, majd a száraz hozzávalókat adtam hozzá. Én a 300 ml tej helyett 150 ml tej és 150 ml víz keverékét használta...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk