menu

Családireceptkönyv.hu

burgonya fasirt


Írta:

Elk. idő: 1
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg burgonya
2 tojás
2 dkg vaj
3 evőkanál liszt
só, bors

Elkészítés:


A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat, a lisztet és fűszerezzük. A burgonyás masszából fasírtokat formálunk és beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd bő forró olajban kisütjük

burgonya fasirt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Szalmazeller (paleo)
Szalmazeller (paleo)

A gumót meghámozzuk, hasábokra vágjuk és zsírban kisütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hercegnő burgonya
Hercegnő burgonya

A hercegnőburgonya sem bonyolult darab, cserébe viszont nagyon látványos fogás. Egyszerűen csak főzd meg a krumplit, mintha pürét készítenél, keverd el tojássárgájával, vajjal és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Parázsburgonya
Parázsburgonya

Az apró krumplit beletettem egy tálba, annyi vizet öntöttem rá amennyi ellepi, majd dobtam rá 2 teáskanál sót. Így könnyebben lejön a héja. Ezután következett a türelemjáték. Egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconba sült sajttekercs
Baconba sült sajttekercs

A kenyérszeleteket egy sodrófával kinyújtjuk. Tegyünk rá egy szelet sajtot, majd tekerjük fel. Tekerjünk rá egy szelet bacont. Vajazzunk ki egy serpenyőt és közepes lángon kezdjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk