70 dkg liszt
25 dkg margarin
25 dkg cukor
4 egész tojás
2 vaníliás cukor
1,5 sütőpor
A margarint habosra kavarjuk a cukorral. Egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat, a vaníliás cukrot. végül belegyúrjuk a lisztet, amibe előzőleg elkevertük a sütőport. A tésztát sütés előtt pár órával gyúrjuk be. 180 fokon kisütjük, 15-20 percig.
A tészta száraz és folyékony hozzávalóit külön elkeverjük, majd vegyítjük a kétféle alkotórészt és gyorsan összegyúrjuk. 5 perc pihenés után már dolgozhatunk is a tésztával. Felez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint és a kristálycukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojássárgájákat, a vaníliás cukrot, a tejfölt, a sót, a reszelt citromhéjat, a szódabikarbónát meg a lisztet és simár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémet összekeverjük a cukorral, majd a tejjel és felverjük a csomagoláson lévő leírás szerint. Ezt követően belekeverjük a tejszínhabot. Egy süteményformába rakunk egy réteg kek...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA meggyszósz: A fagyos meggyet egy nagyobb műanyag tálban kiolvasztjuk és a levével együtt egy lábasba öntjük. Melegíteni kezdjük, ízlés szerint adunk hozzá édesítőt, forrás elő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű