menu

Családireceptkönyv.hu

Banános, fahéjas zabpehely


Írta:

Elk. idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 bögre zabpehely
1 banán
1 kanál méz
fél bögre tej
1 teáskanál fahéj
néhány szem aprított dió

Elkészítés:


A zabpelyhet tedd a tejbe és hagyd állni legalább 10 percig. Rakd bele a mézet és keverd össze. A banánt szeleteld fel és tedd bele az aprított dióval együtt. Majd kavard bele a fahéjat.

Trükkök, tippek, praktikák:


Reggelire legalább hetente háromszor fogyaszd ezt, hogy a fogyás egyszerűbb legyen.

Banános, fahéjas zabpehely

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Rántott sajt - OK
Rántott sajt - OK

1. Főtt tojásokat felkarikázzuk. 2. Két-két szelet sajt közé teszünk 1-1 szelet sonkát és tojáskarikákat (amennyi ráfér). 3. A sajtokat duplán bepanírozzuk. Lisztbe, tojásba...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Anikó
33. Pektin
33. Pektin

Amikor almás süteményt vagy almakompótot készítünk, érdemes a "hulladékot" (a héját és a magházát) is felhasználni. Remek gyümölcskocsonyát főzhetünk belőle, amit ugyanúgy tárolhat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Mamika
Rizskoch
Rizskoch

1 evőkanál vajat olvassz fel egy edényben, és pár percen keresztül futtasd meg benne a rizst. Ezután öntsd fel a tejjel és a tejszínnel, add hozzá a cukrot és a vaníliarúd kikap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mennyei házi kefír
Mennyei házi kefír

Fel kell forralni a tejet. Én erre a célra egy vastag falú edényt használok, lángelosztón, lefedve, takarékon. Ott hagyom, és kb. 30 perc alatt fel is forr, leégés nélkül. Miután...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk