Egy kerek kovászos kenyér
250 gramm camembert sajt
75 gramm vaj, olvasztott
10 gramm friss petrezselyem, aprított
2 gerezd fokhagyma, zúzott
150 gramm sült szalonna, aprított
Melegítsük elő a sütőt kb. 180'C fokra.
Vagdossuk be a cipót kb. 2x2 cm kockákra úgy, hogy az alsó héja ősszetartsa a kenyeret.
Töltsük meg a réseket ujjnyi csíkokra vágott camembert sajttal, szórjuk meg apróra vágott sült szalonnával, majd locsoljuk meg az olvasztott vaj, metélt petrezselyem és zúzott fokhagyma keverékével.
Kb. 20 percig süssük, amíg a kenyér ropogós nem lesz és a sajt el nem olvad.
A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a csíkokra vágott húst. Fehéredésig sütjük, belekeverjük a szójaszószt, a gyömbért, sózzuk, borsozzuk, és a hús...
Elkészítési idő:A burgonyát meghámozzuk, nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk a levét, majd elkeverjük 1 tojással, 3 evőkanál reszelt sajttal, sózzuk, borsozzuk. Egy gáztepsit...
Elkészítési idő: 45 perc1. A karfiolt rózsáira szedem és sós lobogó vízben 2-3 percig főzöm. 2. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom. 3. Forró olajban mindkét oldalát szép aranysárg...
Elkészítési idő: