Egy kerek kovászos kenyér
250 gramm camembert sajt
75 gramm vaj, olvasztott
10 gramm friss petrezselyem, aprított
2 gerezd fokhagyma, zúzott
150 gramm sült szalonna, aprított
Melegítsük elő a sütőt kb. 180'C fokra.
Vagdossuk be a cipót kb. 2x2 cm kockákra úgy, hogy az alsó héja ősszetartsa a kenyeret.
Töltsük meg a réseket ujjnyi csíkokra vágott camembert sajttal, szórjuk meg apróra vágott sült szalonnával, majd locsoljuk meg az olvasztott vaj, metélt petrezselyem és zúzott fokhagyma keverékével.
Kb. 20 percig süssük, amíg a kenyér ropogós nem lesz és a sajt el nem olvad.
A sütőt 180 fokra melegítjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját kikeverjük a túróval, sóval és a sütőporral, beleforgatjuk a fehérjehabot. A masszából sütőpap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit karikára vágom és megfőzöm, annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Ha kész, félrehúzom és összetöröm a főzőlevében, megsózom, hozzáadom a lisztet és gyenge tűzön addig keve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt szilvát és paradicsomot vágd fel kisebb darabokra. Dobj be mindent a robotgépbe maximum fél percre. Maradjuk darabos! Egy evőkanálnyi adagból lesz egy szalámid. Ez az ada...
Elkészítési idő: 8,5 óra Nehézség: Könnyű