1 ek. méz,
2 ek mustár,
1 gerezd fokhagyma,
4 dl olíva olaj,
40 dkg csirkemell,
20 dkg jázmin rizs
Összetörjük a fokhagymát, a csirkemellet csíkokra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a mézet, a mustárt, az összetört fokhagymát és az olajat.
A csíkokra vágott csirkemellet beletesszük a pácba. Amíg a pácban áll addig a rizst egy kevés olajon megfuttatjuk, felöntjük vízzel és készre főzzük.
Eközben a pácolt csirke csíkokat olvia olajon serpenyőben készre pároljuk.
Eközben a sárgarépát,a zellerszálat a kaliforniai paprikát és a cukkinit felszeleteljük, majd pároljuk és ezzel tálaljuk a csirkét.
A hozzávalókat összekeverem, majd a kókuszolajjal alaposan kikent gofrisütőben megsütöm.
Elkészítési idő: 25 percA túrót villával összetörjük, majd összekeverjük a 3 tojássárgájával, búzadarával, sóval és szódabikarbónával. Ezután hozzáadjuk a kemény habbá vert tojásfehérjéket is. Ezután...
Elkészítési idő:Morzsoljuk szét jól a tehéntúrót a kezünkkel, vagy egy villa segítségével. Tegyük egy tálba, majd öntsük hozzá a tejet. Rakjuk fel a tűzre, és folyamatosan kevergessük. Mikor meg...
Elkészítési idő: