menu

Családireceptkönyv.hu

Uborkás – hagymás túrókrém


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 2 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg tehéntúró
5 dkg natúr krémsajt
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál natúr joghurt
1 kígyóuborka
1 lilahagyma
só, bors

Elkészítés:


A túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vagdossuk és belekeverjük, sózzuk és borsozzuk. Hűtőbe tesszük és hidegen kínáljuk kenyérrel, zsömlével.

Uborkás – hagymás túrókrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jucus
Hasselback burgonya
Hasselback burgonya

A burgonyát alaposan megmosom, kb 2 mm távolságra bevagdosom, hogy egyformán szétnyíljanak a szeletek. Egy kis tálban összekeverem a reszelt fokhagymát, a sót, az olajat, és a p...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pupusas
Pupusas

A tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A bacon szalonnát egy kicsit megpirítjuk. A...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Vargabéles
Vargabéles

A cérnametéltet enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és forrón összekeverjük az olvasztott vajjal és hagyjuk kihűlni. A túrót egy tálba tesszük, majd villával egy kic...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Galuska, Gigu féle
Galuska, Gigu féle

A zsírt ée a tojást villával összetör hozzá a liszt, normálisra besűrít forró levesbe szaggat

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk