1 fej karfiol
3 tojás
só, bors, fokhagyma
zsír / kókuszolaj
A karfiolt kisebb rózsákra szedjük.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a zsírt / kókuszolajat.
Egy tálban villával kicsit felverjük a tojásokat, sózzuk, borsozzuk, fokhagymázzuk.
Beleforgatjuk a karfiolrózsákat a tojásba, majd a serpenyőbe helyezzük őket.
Letakarjuk egy fedővel.
Amikor a karfiolok alsó fele megpirult, megforgatjuk őket, és úgy sütjük tovább. Ekkor már nem szükséges a fedő.
Die Champignons entstielen, einen Teil der Stiele (ca. 5 Stück) klein schneiden. Die getrockneten Tomaten klein schneiden, das Knäckebrot zerbröseln, mit den klein geschnittenen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzemélyes átvétel előre egyeztetett időpontban: A visszaigazoló e-mailben található telefonszámon lehetőség van időpontot egyeztetni. Átvétel helye: 1142 Budapest, Dorozsmai u. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat felolvasztjuk, belekeverjük a felaprított hagymát, sózzuk, borsozzuk, felengedjük 2 dl vízzel, majd fedő alatt 15 percig főzzük. A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk. A m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű