20 dkg kókuszreszelék
2 evőkanál (kb. 5 dkg) kókuszzsír
A reszeléket szárazon öntsd a gépbe, és addig “aprítsd”, míg zsíros pacába nem kezd összeállni
Többször meg kell állni, kanállal megigazgatni a kókuszt, vagy megrázogatni gépestől mindenestől
Majd adj hozzá két púpozott evőkanál kókuszzsírt
Kb. 2,5 dl kókuszkrém lett belőle, öntsd dobozba, és tedd hűtőbe
Krémekhez, fagyihoz lehet felhasználni
Mindet összedarabolni, az erős paprikáknak a magját is belevágni. 1/2 L vízben kb. 30 percig főzni, félre rakni kihűlni. Összeturmixolni,visszarakni az edénybe. Hozzáadni még 1/2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzép nagy, zsenge szőlőleveleket szedtem. Alapos mosás után, forró vízzel leöntöttem és hagytam benne kicsit állni, hogy puhuljon. A szárrészét eltávolítottam. Elkészítettem a töl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rántás a magyar konyha specialitása, különleges, magyaros ízt ad az ételnek. Rántást lisztből készítünk valamilyen zsiradékkal, levesek, főzelékek sűrítésére, ízesítésére....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű