menu

Családireceptkönyv.hu

Linzer karika


Írta:

Elk. idő: 3 óra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt
25 dkg ráma
25 dkg porcukor
3 db tojássárgája
1 cs sütőpor
szükség esetén pici tej

Elkészítés:


Az össze hozzávalót összegyúrjuk és fél órára a hűtőbben pihentetjük

Linzer karika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar óriás kagyló töltve
óriás kagyló töltve

Töltött kagylótészta 20 db nagy kagylótésztát(vagy kanellonit) 15 percig sós vízben, gyakran kavargatva, (al dente ) megfőzöm. Töltelék: A darált húst pörköltszerűen lesütöm, gri...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Almaleves
Almaleves

az almákat kicsutkázzuk és cikkekre vágjuk. fajtájuktól és ízüktől függően kevesebb,vagy több cukorral feltesszük főni a 1,5 liter vízben. vékonyan hámozott citromhéjat,mokkáskanál...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyümölcsleves
Gyümölcsleves

A meggyet és cseresznyét megmossuk és kimagozzuk. (A lustaságunknak annyi az ára, hogy evés közben kell a magokat köpködni...) Az almát meghámozzuk és cseresznye méretű kockákra vá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Citromfüves eper-rebarbara leves
Citromfüves eper-rebarbara leves

A rebarbara szárakat letisztítottam, darabokra vágtam, kevés vízzel és édesítővel puhára főztem. Az édesítő mennyisége tényleg ízlés dolga, én nem is mértem, hanem kóstolgattam. Am...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk