300 g magozott meggy
700 ml víz
1 rúd fahéj
2 szem szegfűszeg
3 ek folyékony édesítő
200 ml tejszín
20 g főzős puncs puding (fél csomag)
2 tk rum aroma
A meggyet öntsük fel a vízzel és adjuk hozzá az édesítőt. Dobjuk bele a fahéj rudat és a szegfűszeget. Főzzük puhára a gyümölcsöt. Vegyük ki a fűszereket. A tejszínben keverjük el csomómentesen a pudingport. Merjünk bele egy kis forró levest, keverjük el, majd az egészet öntsük vissza a többihez. Állandóan kevergetve forraljuk fel. Ha ez megtörtént, kész is van. Húzzuk le a tűzről, keverjük bele a rum aromát és jól hűtsük be mielőtt fogyasztanánk.
Elkészítése: A burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és összetörjük, mintha burgonyapürét készítenénk. Amikor langyos, hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojáso...
Elkészítési idő: