10 dkg zabpehely
30 dkg darált csirkehús
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
kókuszolaj
Családi fűszerezés:
himalája só, bors, fűszerpaprika
A zabpelyhet forrázzuk le és lefedve hagyjuk kb. 15 percet duzzadni. Keverjük bele a csirkehúst, reszeljük bele a fokhagymát, az apró kockára vágott vöröshagymát és szórjuk bele a petrezselyemlevelet. Formázzunk belőle kis golyókat. Egy tepsit kenjünk ki kókuszolajjal és tegyük bele a golyókat. Előmelegített sütőben (180 fokon) kb. 30 percig süssük.
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összetur...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat megmossuk, és a kedvenc fűszerkeverékünkkel beszórjuk, sózzuk. Betesszük a hűtőbe 1 órára. A zöldségeket megpucoljuk, feldaraboljuk, egy tálba tesszük, befűszerezzük,...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA csirkemelleket kicsontozzuk, szeletekre vágjuk, negyedeljük. A szalonnaszeleteket tűzálló edény aljára fektetjük, s rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt, lisz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst alaposan megtisztítjuk és vékonyra klopfoljuk. Meghintjük fűszersóval. Egy nagyobb tepsit kibélelünk sütőpapírral és belefektetjük a szeleteket. Befedjük sonkával....
Elkészítési idő: 75 Nehézség: Könnyű