Mi ezt disznóöléskor szoktuk nagyban készíteni, tehát azt a receptet írom: 2kg lapocka, 2kg tokaszalonna, 1kg sertésmáj, 10-15nyerstojas,1EK párolt hagyma, 8dkg só, 1 és fél liter húsleves,1-2EK vegeta,350g mustár.
A husokat nagyon aprora daraljuk es 2 es fel orat fozzuk.
Pácolás, fűszeres pácok A fűszeres pácolás három célt szolgál: egyrészt a húsféléket ízesítjük, másrészt tartósítjuk és megőrizve a friss színét, növeljük élvezeti értékét. A gyak...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Közepes1. Sve sastojke za tjesto sjediniti i umjesiti, voda da bude mlaka nikako prevruca. Tjesto je malo vise mekse, tako treba da bude. Ostaviti da se udvostruci volumen. Dok tjesto mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden zöldséget alaposan megtisztítunk, kisebb darabokra vágunk. Késes aprítóban vagy botmixerrel jól összeaprítjuk. Lemérjük és kg-onként 20 dkg sót adunk hozzá. Nálam 1,2 kg l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű