Mi ezt disznóöléskor szoktuk nagyban készíteni, tehát azt a receptet írom: 2kg lapocka, 2kg tokaszalonna, 1kg sertésmáj, 10-15nyerstojas,1EK párolt hagyma, 8dkg só, 1 és fél liter húsleves,1-2EK vegeta,350g mustár.
A husokat nagyon aprora daraljuk es 2 es fel orat fozzuk.
5 nagyobb birsalmát jó moss, meg, kefézd át, vágd 4 felé, vágd ki a magházat és bő vízben kb. 30 perc alatt főzd meg. A levet öntsd le szűrőn át. ( A léből készíthetsz ívólevet). A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat kikeverjük a többi hozzávalóval, fűszerezzük, joghurttal vagy tejföllel lazítjuk az állagát. A masszát a főtt tojásfehérjékbe töltjük.
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűVerd feltojásfehérjét, amíg kissé habos nem lesz, add hozzá az összemorzsolt márványsajtot. Nyomkodd szét a márványsajtot a tojásfehérjében, mert össze fog tapadni. Adj hozzá 2 evő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű4. Borral készült páclé (2 kg húshoz) Hozzávalók: 200 g hagyma, 150 ml víz, 250 ml száraz fehérbor, 4 db citromfű, 1 teáskanál őrölt bors, só ízl...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes