Tészta:
500 gr répa
15 dkg durvára vágott dió
15 dkg étcsoki (min 70%-os)
250 gr liszt - nekem ez most tönkölybúzából készült
30 dkg xilit,
1 dl kókuszolaj
1 dl tej
2 kk sütőpor
4 tojás
Krém:
1 doboz mascarpone
fél citrom leve
1 citrom reszelt héja
1 ek xilit
A tojásokat kikevertem picit az édesítővel, majd mindent belekevertem, a sorrend szinte mindegy. 170 fokos sütőben kb 40 perc kellett neki. Mikor kihűlt a tejére került a krém, ami 1 doboz mascarpone, 1 ek xilit, fél citrom leve és egy citrom reszelt héja.
A tejszínből és a cukorból verjünk kemény habot, majd óvatosan keverjük bele a mogyorókrémet. Ha túl keménynek ítéljük, kicsit meg is olvaszthatjuk, hogy könnyebben elkeveredjen. Ö...
Elkészítési idő:A krémhez a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a liszttel, a tejszínnel felfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a margarin és a porcukor könnyű, krémes keverékével.
Elkészítési idő:A-tól Z ig
Elkészítési idő: