padlizsán
paradicsom
mozarella
himalája só
bors
oregáno
bazsalikom
olival olaj
Padlizsánokat bevagdosom úgy hogy legyezőszerűen ki tudjam nyitni, közé paradicsomot és mozzarellát teszek, Himalája só,bors, oregáno, bazsalikom, pofonöntőm olívaolajjal,majd előmelegített sütőben 220 fokon sutom 15 percig majd 190 fokon 10 percig. Az eredeti receptben feta sajtot is szórtak rá es 220 fokon sütötték 15 percig,nekem kellett a plusz 10 perc, szerintem sütő függő.
1. Először is gumikesztyűt húzunk, mert a zeller – lévén gyors barnulásra hajlamos zöldség – pillanatok alatt megfesti a bőrünket, és még citromlével is nehezen eltávolítható a nyo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz összetevőket egy kis vízzel összegyúrjuk, majd olajban kisütjük. Köretként én most sült burgonyát készítettem és házi ketchupot.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCukkinit tisztítani, magtalanítani, lereszelni, só és jól összeforgatni. Kb. 25 perc múlva kicsavarjuk a sós léből, ízesítjük borssal, foghagymakrémmel, belekeverjük a tojást, lisz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA vargányákat letisztogattam kis ecsettel, a szárukat megkapirgáltam ahol földes volt. Fél centis szeletekre vágtam. A wokot jól felforrósítottam, a háromféle zsiradékot beletettem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű