padlizsán
paradicsom
mozarella
himalája só
bors
oregáno
bazsalikom
olival olaj
Padlizsánokat bevagdosom úgy hogy legyezőszerűen ki tudjam nyitni, közé paradicsomot és mozzarellát teszek, Himalája só,bors, oregáno, bazsalikom, pofonöntőm olívaolajjal,majd előmelegített sütőben 220 fokon sutom 15 percig majd 190 fokon 10 percig. Az eredeti receptben feta sajtot is szórtak rá es 220 fokon sütötték 15 percig,nekem kellett a plusz 10 perc, szerintem sütő függő.
8 db nagyméretű krumplit héjában megfőzünk, majd mikor kihűlt megtisztítjuk. A vöröshagymát és a gombát szintén megtisztítjuk, nagyon apróra vágjuk és kevés olajon jól megpirítjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlívaolajon üvegesre párolom az aprított hagymát. Rádobom a felkockázott cukkinit, öntök rá fél dl vizet, majd fűszerezem. Összekeverem és lefedve hagyom párolódni 5 percig. Ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót előző este átválogatjuk, megmossuk, és négyszeres mennyiségű hideg vízbe beázatjuk. Másnap lecsepegtetjük, és a hagymával, a fokhagymával meg a petrezselyemmel egy...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesAz aszalt paradicsomot, ha nem elég puha, beáztatjuk. A karalábékat meghámozzuk, megmossuk, félbevágjuk és kivájjuk úgy, hogy mindenhol kb. másfél-két centiméteres fala maradjon, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű